A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Újra nemzetközi teremtorna Soroksáron
 191
2025. február 21. és 23. között ismét nemzetközi teremtornának adhat otthont a Soroksári Sportcsarnok, ugyanis az Európai Szövetség (EuroHockey), a Soroksári Hockey Club Szakszövetséggel közösen benyújtott pályázatát találta érdemesnek a EuroHockey Indoor Club Trophy eseményének megrendezésére, így ezúttal egy még színvonalasabb eseményt sikerülhet Budapestre hozni.

Rég járt ilyen előkelően magas osztályban a hazai teremhoki, mely köszönhető a 2023-as terem bajnok  Építők Hockey Club kiváló 2024-es olaszországi szereplésének , mellyel kiharcolta a magasabb osztályba kerülést, így a megmérettetés az idei bajnok  Soroksári HC -ra vár.


Gratulálunk a győztes pályázathoz, melynek sikeréhez nagyban hozzájárult az idei, rendkívül színvonalasra sikerül B-csoportos terem Európa Bajnokság megrendezése. Szakszövetségünk a soroksári klubbal karöltve dolgozik azon, hogy egy újabb sikeres és emlékezetes szervezés mellett, kiváló körülmények között szerepelhessen jól itthon, a hazai csapat, melynek igazán nehéz dolga lesz, hisz több EHL-es (Euro Hockey League) és teremben a legmagasabb Cup csoportot is megjárt csapattal találkozhat, angol, lengyel, cseh, szlovák, portugál, osztrák, és francia riválisai révén.

Kihirdették a női események helyszínét is, így ennek megfelelően bajnok csapatunknak a BKGDSE-FASOR HC -nak Finnországban, Porvoo-ban lehet lehetősége megmérettetni magát; a helyi, a szlovén és a norvég bajnok ellenében.