A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Terem Európa Bajnokság - Negyedik helyen végzett a válogatott!
 4513

Véget ért az Európa Bajnokság, mely kiemelkedő nézőszámot, remek hangulatot, színvonalas lebonyolítást és egy 4. helyett hozott férfi válogatottunknak! Részletek, köszönetnyilvánítás a cikkben; 

A dobogóról ugyan lemaradt férfi csapatunk, azonban az 'alsóházban' lehengerlő teljesítménnyel három győzelemmel, kapott gól nélkül zárta az Európa Bajnokságot. A torna három napján rendkívül sokan látogattak ki a Soroksári Sportcsarnokba remek hangulatot teremtve. Az esemény lebonyolítása gördülékenyen zajlott a nívós hivatalos személyzet és az Európai Szövetség legnagyobb megelégedésre. Köszönjük mindenkinek a szurkolást és a támogatást. A teljes közvetítő csapatnak ( Deák Marianna, Farsang Péter, Forgács Bálint, Forgács Milán, Harmat Kevin, Irsai Tamás, Silló-Pál Csaba, Szeidl Cintia, Tóth Gergő )  a professzionális és kiemelkedően színvonalas munkát! 

Köszönet illeti:
Bese Ferenc urat Soroksár polgármesterét, az esemény fővédnökét, a Soroksári Sportcsarnok teljes személyzetét és vezetését.
Az Európa Bajnokság szervezőbizottságát: Ferenczi Zsolt (Helyi szervezőbizottsági elnök), ifj. Zsoldos András, Szűcs Ádám.
Szendrei Pétert és a Szent László Gimnázium önkénteseiből álló csapatot: (Bánhidi Csongor, Bántó Dániel, Garabics Dániel, Gégény Krisztián, Komjáthi Dávid, Kótai Gergő, Kovács Bence, Gégény Krisztián, Papucsek Péter, Zsolnai Barnabás).
Fehér Annát a Magyar Gyeplabda Szakszövetség Sportolói Bizottságának elnökét.
Gyarmati Lucát és Orbók Rékát , válogatott játékosainknakat, akik a kiválóan egészítették ki 'zsűriként' a hivatalos személyzet munkáját.
Hermann Tamást , aki Játékvezető Menedzserként vett részt a tornán
Szalay Balázs nemzetközi játékvezetőnket.
Tápai Tibort a csapatzászlók beszerzéséért.
Székhelyi Lilit a plakáttervek készítőjét.
Zsoldos András Lászlónét a jegypénztár operatív feladatainak ellátásáért.
Tóth Zsuzsannát és Győrfi Boglárkát válogatott játékosainkat, akik az U12-es gyerek bemutató mérkőzés lebonyolításában segédkeztek.
Budai Csanádot , aki szintén a bemutató mérkőzés lebonyolításában vállat szerepet.
A Kaptár Gyeplabda Sportegyesületet és játékosiat a bemutató mérkőzésen való részvételért, valamint Перечин (Perecseny) város önkormányzatát és Ivan Pohoriljak polgármester urat, hogy elfogadták Szakszövetségünk meghívását.

Karádi Dávidot az esemény hivatalos fotósát.

Minden részvevőt, akik hozzájárultak ennek az európai szinten is kiemelkedő sportrendezvénynek a magas szinten történő megrendezéséhez.

A csapat góljait szerezték:

Léber Sebastian 5

Kovács Norbert 4

Wesselényi Márton 4

Szóga Zsigmond 3

Papp Gergely 3

Hortobágyi András 3

Farkas Imre 2

Csőgör Alexián 2

Újvári Viktor 1

Eredmények

 

Fotó: Karádi Dávid (További képek a Szakszövetség Facebook oldalán)

Végeredmény:

Törökország

Olaszország

Szlovákia

Magyarország

Bulgária

Szerbia

Görögország

Gólkirály: Alessandro Muzzioli (ITA)

Legjobb kapus: Francesco Padovani (ITA)

Legjobb játékos: Müslüm Elagöz (TUR)

 

Előzmények

2024.02.01.:

LIVESTREAM

Az Európa Bajnokság Honlapja

Beharangozó az Európai Szövetség Honlapján

Eredmények

!!Livestream!!

Minden szurkolót nagy szeretettel várunk február 1-én pénteken 9:00-tól a Soroksári Sportcsarnokba, mert 10:00-kor a Bulgária -Törökország találkozóval kezdetét veszi a várva várt az Európa Bajnokság! De természetesen nem szeretnénk, ha bárki kimaradna az élményből, így az EuroHockeyTV mellett a Facebook oldalunkon is követhető lesz a teljes esemény élő közvetítése, magyar nyelvű kommentárral plusz a torna hivatalos fotóival!

Hajrá Magyarok!

Program  

2024.01.29.: A hét folyamán befejeződnek az edzések, csapatunk pedig mindenre elszántan várja megmérettetést. Válogatottunk készen áll! A szervezőbizottság is befejezte a torna előkészületeit. Felkészülten és a legnagyobb vendégszeretettel várjuk az érkező csapatokat és az igazán színvonalasa hivatalos személyzetet. Végül, de természetesen nem utolsó sorban pedig a kedves érdeklődőket és szurkolókat. A fanatikus hokirajongóktól azokig, akik esetleg életükben első alkalommal ismerkednek ezzel a gyönyörű játékkel! Hajrá Magyarok!!! Gyertek szurkolni!  A tornával kapcsolatban minden fontos részlet elérhető az esemény honlapján és itt a cikkben;

2024.01.16.:  Álló Marcell Szövetségi Kapitány kihirdette a két héten belül kezdödő Európa Bajnokság keretét!

Keret:

Petővári Balázs (Kapus)

Deli Dániel (Kapus)

Papp Gergely

Léber Sebastian

Újvári Viktor

Csőgör Alexián

Wesselényi Márton

Hortobágyi András

Suba Tamás (Csapatkapitány)

Kovács Norbert

Szóga Zsigmond

Farkas Imre

Tartalékok: Ferenczi Zsolt (Kapus), Szigeti Bence, Balogh Tamás

Stáb:

Csapatvezető: Bali Krisztina

Szövetségi kapitány: Álló Marcell

Másodedző: Sven van der Most (NED)

Videóasszisztens: Tápai Tibor

Masszőr: Botka Levente

Masszőr: Kerényi Máté

2024.01.15.: A Facebook Eseményen belül már elérhetők az Európa Bajnokság jegyárai EuroHockey Indoor Championship II-B Men 2024 Budapest (HUN)

JEGYÁRAK:

Jegyek a helyszínen;

1 napos - 3.000HUF

3 napos - 6.000HUF

Kedvezményes jegyek;

Diák (diákigazolvánnyal), Nyugdíjas (65 év felett)

1 napos - 1.500HUF

3 napos - 3.000HUF

14 éves kor alatt a belépés ingyenes!!!

 

 

 

 

Plakátok -  Székhelyi Lili

Az Európa Bajnokság Honlapja

 

2024.01.09.: Végső szakaszába ért férfi válogatottunk Európa Bajnoki felkészülése. Január 8-án  újra edzésbe állta a csapat.

 

 

Álló Marcell szövetségi kapitány pedig a soron következő hétvégén véglegesítheti az EB-n résztvevő 12-fős keretet, az már azonban most bizonyos, hogy a jó nevű holland szakember Sven van der Most  segíti majd a stáb és a csapat munkáját a tornán. Aki korábban már a belga és litván női, valamint a namíbiai férfi válogatottal is dolgozott.

2023.11.10.: A bolgár válogatott is csatlakozik a Budapesti Európa Bajnokság mezőnyéhez, így az esemény hét résztvevősre bővül. A cikkben már elérhető az esemény hivatalos honlapja , melyen megtalálható a program is.

2023.11.04.: Álló Marcell szövetségi kapitány irányításával megkezdte felkészülését férfi teremválogatottunk. Október 30-án elkezdte felkészülését férfi, teremválogatottunk jövő évi, hazai rendezésű Európa Bajnokságra. A bő keret már hétfőn és csütörtökön is tréningezett ma pedig tömbosített edzésnapot tartott a csapat, a Kőbányai Szent László Gimnázium csarnokában, ahol edzőpartnerként Szerbiát láttuk vendégül. Jövő hétvégén pedig Horvátországban szerepelnek felkészülési tornán.

2023.08.10.: Szakszövetségünk megkezdte a 2024-es Budapesti Terem Európa bajnokság szervezését; Megalakult a Szervezőbizottság ( Zsoldos András, Szűcs Ádám, Ferenczi Zsolt ), a közgyűlésen meghatároztuk a legfontosabb feladatokat. Folyamatos kapcsolatban állunk az Európai Szövetség (EuroHockey) megfelelő szerveivel. Álló Marcell Szövetségi Kapitánya augusztus végére elkészíti a felkészülési tervet és kijelöli a válogatott bő keretét. 

Az esemény fővédnökségét Bese Ferenc Soroksár polgármestere vállalta. 

2023.05.04.: Szakszövetségünk Versenybizottsága a jövő évi centenáriumra tekintettel megpályázta az Európai Szövetségnél (EuroHockey), a B Csoportos Férfi Terem Európa Bajnokság megrendezését, melyet sikeresen meg is nyert.

Örömmel jelenthetjük, hogy Szakszövetségünk szervezésében kerül majd megrendezésre, 2024 február 2. és 4. között, a Soroksári Sportcsarnokban, a B Csoportos Férfi Terem Európa Bajnokság, melyen természetesen a hazai csapatért is szurkolhatunk jelen állás szerint Szlovákia, Szerbia, Olaszország, Görögország és Törökország kerület a csoportba.

Kapcsolodó cikkek az Európai Szövetség honlapján

Képek: 2022 Budapest 3 Nemzet Torna (FIH)

Fotó: Tóth Zsuzsanna, Karádi Dávid