A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Bajnok a Soroksári HC
 2051

Hihetetlen hangulat a döntőben; két csapat, négy hétméteres, öt büntető rávezetés és megannyi fordulat, érzelem a játéktéren és a lelátón. Nem sikerült a triplázás az 'Építőknek' két év után ismét a 'piros-feketéké' a terembajnoki cím, lebilincselő atmoszférában zárult a centenáriumi teremdöntő! 

Álmosan indult a vasárnap nap a Soroksári Csarnokban, mintha a nagyérdemű megérezte volna, hogy az igazi izgalmak a nap második felében következnek majd. Korábban is jellemző volt a férfi bajnokság rájátszására, hogy a délelőtti mérkőzések kisebb érdeklődéssel járnak, azonban ezúttal talán a szokottnál is csendesebb volt a lelátó, ekkor még talán a csapatok sem sejtették, hogy milyen hangulat vár rájuk a döntőben. Az elődöntőkben papírforma eredmények születtek, így egy 7-2-es és egy 8-0-ás vereség után nézett szembe egymással a ' PHC-Spartak' és az ' Építők II' . Hosszú ideig úgy tűnt, hogy a fehérmezes ' Építők II' előnye kitart a lefújásig, ám ekkor a lehető legrosszabb pillanatban kerültek kettős emberhátrányba és zárkózott egy gólos különbségig, a szerb válogatottakkal megerősített ' PHC-Spartak' . Petővári Balázs  bravúrjaival és mindig magabiztos kornervédéseivel azonban sikerült megtartani az egy gólos előnyt, így a bronz a tavalyi szezon után ismét az ' Építők II' csapatához került; 5-4-es végeredménnyel.

Ezt követően nézett újra az, idei évben, teremben már harmadik alkalommal, farkasszemet egymással  'Kék és Piros' és míg a csapatok a bemelegítéssel és a mérkőzésre való hangolódással voltak elfoglalva a lelátó szépen "csendbe", mintegy varázsütésre telte meg, hogy az összecsapás kezdetére olyan hangulat kerekedjen, amihez hasonlóban igazán ritkán van része a hazai klubcsapatoknak. Hálás köszönet a rengeteg lelkes szurkolónak!  A találkozó egy perces gyászszünettel kezdődött, a múlt héten elhunyt Újvárossy Ferenc tiszteletére, majd a belga-skót játékvezető páros a sípjába fújt és a kezdetét vette egy igazán drámai finálé;

A szokott kék mezében pályára lépő 'Építők' már korán vezetést szerzett Szóga 'hétméteresével', melyre Farkas a 'Soroksáriak' veterán támadója válaszolt egy büntetőkornerből szerzett góllal. Ezt követően kiegyenlített játék mellett újabb 'hétmétereshez' jutott a címvédő, ezúttal azonban Ferenczi kapus útját állta Szóga lövésének. A 12. percben a 'Soroksáriak' szemtelenül fiatal kiválósága Csőgör Alexián talált be, így 2-1-re módosítva az állást. Ez az eredmény a második és a harmadik játékrészben sem változott, annak ellenére sem, hogy az 'Építők' harmadik alkalommal is büntetőhöz jutott, ezt azonban Hessler a jobb kapufa mellé bombázta. Nincs szerencséje, a korábban a TSV Mannheim (GER)  csapatában is megfordult németnek a 'Soroksáriak' sokat látott hálóőrével, a tavalyi terem idényben is büntetőt hibázott vele szemben. Maradt a 2-1 a 'piros-feketéknek'.  Mindkét félnek megvoltak a lehetőségei az egyenlítésre és - vagy a találkozó eldöntésére, kornerek és remekbeszabott kontratámadások maradtak ki. Igazi hullámvasút volt ez a lelátók és a kispadok számára is. Végül két perccel a lefújás előtt ismét Szóga az 'ÉHC' válogatott gólgyárosa volt eredményes. Ferenczi csak belekapni tudott a jól eltalált lövésbe 2-2! Ekkor következett azonban csak az igazi dráma, ugyanis ismét a soroksári csapat kapusát látta szabálytalannak a skót Telfer játékvezető, egy perccel a vége előtt. Az ítélet büntető és sárga lap. A hétmétereshez a csapatkapitány Wesselényi érkezett és a csarnok teljes megdöbbenésére harmadik alkalommal is büntetőt hibázott az 'Építők'. Ki tudja milyen ráolvasással próbálkozhatott, a kiállítás után a pályára érkező Szuchy Balázs  a 'Soroksáriak' második számú kapusa, de hatott a bűbáj. A lefújásig az eredmény már nem változott, a tavalyi nagypályás döntőhöz kísértetiesen hasonló módon következhettek a rávezetések.

Hessler kezdett az 'Építők'  részéről és kíméletlen magabiztossággal kerülte meg Ferenczi kapust, aki a szabályok értelmében, a mérkőzés lefújását követően, sárga lapja ellenére, újra csatasorba állhatott a büntetőpadról a rávezetések idejére, 1-0. A másik oldalról Ficzere érkezett, aki hideg kézzel és hanyag eleganciával ültette le Deli Dánielt 1-1. A második körben  Szóga került megint reflektorfénybe a végjátékban, ám Ferenczi ütővel hárított, így ha a másik oldalon Szigeti betalál lépéselőnybe kerülhet a soroksári csapat. Szigeti nem hibázott, a körbe lépve kiváló ütemérzékkel első szándékból lőtte el a labdát az 'Építők' kapusa mellett. A másik német légiós Bosch következett a harmadik sorozatban, ha hibázik vége, ha betalál folytatódhat a dráma. A türelem és a szerencse ezúttal azonban Ferenczi Zsolt oldalára szegődött és kiszorítva a robbanékony német támadót annak nem sikerült kaput találnia, ezzel pedig pont került ennek a hihetetlenül izgalmas találkozónak a végére. Két év szünet után ismét Álló Marcell 'tanítványai'  a Soroksári HC a bajnok teremben Gratulálunk!  

A rájátszás mérkőzéseit hagyományosan meghívott, nemzetközi játékvezetők dirigálták, ennek megszervezésében Hermann Tamás EuroHockey és FIH játékvezető menedzserünk segédkezett. Köszönjük! ( Jamie Telfer SCO, Tommy Croese BEL, Jesus Guerrero Medinilla ESP)

A férfi bajnokságnak ezzel ugyan vége, de a terem idénynek még korántsem. Február 17 -én szombaton fejeződik be a női bajnokság, ahol további izgalmakra számíthatunk, február 16.-18-között pedig az Építők HC vesz részt a Challange I-es 'BEK' tornán  az olaszországi Ferrara-ban. Sok sikert és jó szereplést kívánunk! 

További tudósítások a Soroksári HC és az Építők HC felületein.

 

A Soroksári HC 2023-24-es Terem Bajnok Csapata

Álló sor balról: Csőgör Martin, Tápai Tibor (Csapatvezető) , Galba Milán, Szuchy Balázs (Kapus) , Újvári Viktor, Szuchy Ádám, Suba Tamás, Farkas Imre, Álló Marcell (Vezetőedző), Losonci György (Másodedző)

Guggoló sor balról: Csőgör Alexián, Hortobágyi András, Szigeti Bence, Ferenczi Zsolt (Kapus) , Léber Sebastian, Ficzere Zsombor (Csapatkapitány)

Egyéni díjazottak:

A terembajnokság eredményhirdetésének és centenáriumi megemlékezéseink keretében Zsoldos András a Szakszövetség Elnöke ÉLETMŰ DÍJAT adott át a Magyar Hokisport és az Építők HC élő legendájának és ikonjának Puskás Györgynek !   Gyufa bácsi a teljesség igénye nélkül; az Építők HC (1991) alapító (és tiszteletbeli örökös) elnőke, a csapat legendás tagja, sokszoros terem és nagypályás bajnok (20+) és magyar válogatott (150+), később válogatott szövetségi kapitány, évtizedekig a Magyar Gyeplabda Szövetség főtitkára, később az Építők Sport Club (1922) elnöke. Forrás.

Puskás Szaffi - táncos gratulál nagyapjának

Legjobb játékos: Losonci Ádám (PHC-Spartak)  - Fotó: Karádi Dávid ( B-csoportos Terem EB Budapest 2024)

 

Legjobb kapus: Petővári Balázs (ÉHCII)  - Fotó: Karádi Dávid ( B-csoportos Terem EB Budapest 2024)

 

Gólkirály: Farkas Imre (SHC)  - Fotó: Karádi Dávid ( B-csoportos Terem EB Budapest 2024)

 

 

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  CROESE Tommy (Belgium), TELFER Jamie (Skócia)
Gól:  Farkas Imre(K:5'), Csőgör Alexián(12), Ficzere Zsombor(B+:41'), Szigeti Bence(B+:41') / Szóga Zsigmond(B:2', 38), Hessler Hannes Hermann(B+:40')
Figyelmeztetés:  Ficzere Zsombor(Z:32), Ferenczi Zsolt(S:39) / Spitz Maximilian(Z:11)

Fotó: Budai Csanád

20240211-m-8.JPG

20240211-m-1.JPG

20240211-m-2.JPG

20240211-m-3.JPG

20240211-m-4.JPG

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  TELFER Jamie (Skócia), MEDINILLA Jesus Guerrero (Spanyolország)
Gól:  Losonci Ádám(20, 39), Katancsity Denisz(K:31'), Czifra Viktor(K:36') / De Giovanni Zak(K:16'), Horváth Attila(B:25'), Vuleta Gergely(27), Wesselényi Miksa(30, K:32')
Figyelmeztetés:  Kocsis Levente(Z:15), Czifra Viktor(S:32) / De Giovanni Zak(S:38), Löschnig Tamás(S:40)

Fotó: Budai Csanád

20240211-m-5.JPG

20240211-m-6.JPG

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  CROESE Tommy (Belgium), MEDINILLA Jesus Guerrero (Spanyolország)
Gól:  Szóga Zsigmond(1, 4), Bitay Zsolt(5), Bosch Samuel(10), Wesselényi Márton(16), Papp Gergely(18, 38), Hessler Hannes Hermann(33) / -
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  TELFER Jamie (Skócia), MEDINILLA Jesus Guerrero (Spanyolország)
Gól:  Hortobágyi András(10, 13, 28, 29), Farkas Imre(K:19'), Galba Milán(22), Léber Sebastian(K:34') / Czifra Viktor(K:37', 38)
Figyelmeztetés:  Szigeti Bence(Z:24), Szuchy Ádám(S:30) / Czifra Viktor(Z:21)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  DELI Dániel, SZÓGA Zsigmond
Gól:  Czifra Viktor(1), Losonci Ádám(12, B:28'), Kiss Renátó(36), Kerekes Roland(36, 40) / Langer Bálint(6, 39), Majer Bence(26), Tápai Tibor(28)
Figyelmeztetés:  Czifra Viktor(Z:23), Gunst Dávid(Z:39) / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZŰCS Ádám, CHU Duy Anh
Gól:  Bajada Keith(14), Wesselényi Miksa(25, 39, 40) / Szigeti Bence(K:2', 40), Farkas Imre(10, 36, K:38', 39), Szuchy Ádám(12), Léber Sebastian(18, K:22'), Ujvári Viktor(K:26')
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  BESZEDA Gergő, TÁPAI Tibor
Gól:  Chu Duy Anh(28) / Bosch Samuel(4), Hessler Hannes Hermann(14, 15, 32), Papp Gergely(22, 23), Kozári Benedek(28, K:30', K:36', K:37')
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  KEREKES János, CZIFRA Viktor
Gól:  Langer Bálint(K:25', K:26') / Wesselényi Miksa(9, K:24', 32), Bajada Keith(13, 14, 15, 16, 29, 37), Czirják László(40)
Figyelmeztetés:  Zsoldos András(Z:23) / Czirják László(Z:28)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  ÚJVÁRI Viktor, SZIGETI Bence
Gól:  Hessler Hannes Hermann(2, 3, K:16'), Spitz Maximilian(8), Wesselényi Márton(11), Papp Gergely(11), Kozári Benedek(19, 26, 27), Szóga Zsigmond(35), Bosch Samuel(37), Kovács Norbert(38) / Losonci Ádám(K:5', 32), Kerekes Roland(13), Czifra Viktor(21, 23), Kiss Adriánó(37)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  PETŐVÁRI Balázs, SZÓGA Zsigmond
Gól:  Farkas Imre(K:1', 4, 22, 22, 25), Szigeti Bence(B:8', 24, 40), Ujvári Viktor(K:10', K:29'), Léber Sebastian(K:17'), Suba Tamás(18) / Balogh Tamás(39)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
SoroksáriSportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZIGETI Bence, ÚJVÁRI Viktor
Gól:  Bajada Keith(B:7', K:37', 38), Löschnig Viktor(K:10',K:18'), Wesselényi Miksa(24, 34), Brouwer Gigl(40) / Kerekes Roland(K:7')
Figyelmeztetés:  Wesselényi Miksa(Z:13), Bajada Keith(Z:22) / Kiss Renátó(Z:16), Losonci Ádám(Z:38)

2024. 01. 21. 14:30 Soroksári HC -Építők HC I 7 - 2 (1 -1)

Magyar Teremajnokság 2023-2024,NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZŰCS Ádám, BESZEDA Gergő
Gól:  Hortobágyi András(7, 38), Léber Sebastian(K:27', K:40'), Ficzere Zsombor(K:35'), Szuchy Ádám(37), Galba Milán(39) / Kozári Benedek(K:18'), Hessler Hannes Hermann(K:37')
Figyelmeztetés:  Ujvári Viktor(S:5), Ficzere Zsombor(Z:10), Hortobágyi András(Z:11) / Wesselényi Márton(S:4, Z:31), Bosch Samuel(Z:23), Kovács Norbert(S:38)

2024. 01. 21. 13:15 Grassalkovich SHC - Szent László DSE2 - 0 (1 - 0)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  CZIRJÁK László,PETŐVÁRI Balázs
Gól:  Langer Bálint(16), Majer Bence(25)/ -
Figyelmeztetés:  Zsoldos András(Z:29), Kosárszky Norbert(S:30), Majer Bence(S:38) / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  WESSELÉNYI Márton, WESSELÉNYI Farkas
Gól:  Losonci Ádám(24, K:31') / Szigeti Bence(1, 12, 19), Ficzere Zsombor(3, 20), Farkas Imre(K:7', K:8', 14, 18, K:30', K:38'), Hortobágyi András(K:15', 17, 31, 39), Galba Milán(22), Léber Sebastian(29, K:35'), Suba Tamás(39)
Figyelmeztetés:  Czifra Viktor(Z:32), Losonci Ádám(Z:35), Kocsis Levente(Z:38) / Ficzere Zsombor(Z:31)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  OLASZ Balázs, BESZEDA Gergő
Gól:  Chu Duy Anh(38) / Bajada Keith(20, 21, B:23', K:31'), Czirják László(23), Wesselényi Miksa(24)
Figyelmeztetés:  Szűcs Ádám(Z:28), Kis Hunor(Z:40) / Horváth Attila(Z:35)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  KEREKES János, CZIFRA Viktor
Gól:  Szóga Zsigmond(5, 8, 14, 30), Bosch Samuel(K:7', K:21', 39), Hessler Hannes Hermann(12), Kozári Benedek(K:15', 20, 29), Spitz Maximilian(18, 32), Kovács Norbert(K:25') / Kosárszky Norbert(K:9'), Langer Bálint(K:10'), Majer Bence(23, K:24')
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  ÚJVÁRI Viktor, SZIGETI Bence
Gól:  Garabics Dániel(27) / Losonci Ádám(4, 15, 23), Katancsity Denisz(K:24'), Kiss Renátó(K:33'), Albert Daniel Louis(40)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  DELI Dániel, WESSELÉNYI Márton
Gól:  Hortobágyi András(1), Farkas Imre(4, B:7', 12, K:19', 24, 39), Szuchy Ádám(7, 10, 16, 29), Galba Milán(15), Szigeti Bence(20, K:27'), Léber Sebastian(K:22', K:37'), Csőgör Alexián(40) / Szuszky Gergő(2)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  KEREKES János, CALLEJA Keith (Málta)
Gól:  Bajada Keith(17, 29), Wesselényi Miksa(22) / Spitz Maximilian(4, 17), Szóga Zsigmond(B:5'), Hessler Hannes Hermann(9, K:28'), Wesselényi Márton(27, 38), Kozári Benedek(37)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  BUDAI Csanád, CALLEJA Keith (Málta)
Gól:  Olasz Balázs(14), Majer Bence(17), Langer Bálint(K:32'), Szuszky Gergő(34) / Losonci Ádám(K:24', K:25', 40), Katancsity Denisz(28), Kiss Adriánó(28)
Figyelmeztetés:  Tápai Tibor(Z:27), Olasz Balázs(S:30) / Losonci Ádám(Z:12)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZŰCS Ádám, CHU Duy Anh
Gól:  Léber Sebastian(K:5'), Ficzere Zsombor(10), Szuchy Ádám(14, 33), Farkas Imre(K:24', K:30', K:36') / Löschnig Tamás(K:28'), Wesselényi Miksa(K:38'), Kőrös Gábor(39)
Figyelmeztetés:  Suba Tamás(Z:9), Szigeti Bence(Z:16) / Horváth Attila(S:7)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  OLASZ Balázs, BESZEDA Gergő
Gól:  Bosch Samuel(K:1', K:13', K:15', 22), Hessler Hannes Hermann(K:2', K:3', K:20', 32, 34), Szóga Zsigmond(13), Wesselényi Márton(14), Kozári Benedek(20, 27), Spitz Maximilian(40) / Pintér Gergely(K:29')
Figyelmeztetés:  Spitz Maximilian(S:38) / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  KEREKES János, CZIFRA Viktor
Gól:  Bajada Keith(7, 24, 33), Horváth Attila(8), Wesselényi Miksa(K:15'), Löschnig Tamás(K:28'), Löschnig Viktor(30), De Giovanni Zak(K:32'), Medvecky Péter(K:36') / Langer Bálint(40)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  ÚJVÁRI Viktor, SZIGETI Bence
Gól:  Losonci Ádám(1, 12, 13), Losonci Máté(16), Katancsity Denisz(K:21'), Kerekes Roland(32) / Hessler Hannes Hermann(5, 23), Kovács Norbert(6, K:8'), Bosch Samuel(12, K:19'), Szóga Zsigmond(27, 28, B:31', 33), Wesselényi Márton(38)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZÓGA Zsigmond, WESSELÉNYI Farkas
Gól:  - / Ficzere Zsombor(3, K:8', 11), Léber Sebastian(K:6', K:10', K:22'), Hortobágyi András(16), Suba Tamás(19, K:32'), Csőgör Alexián(24), Ujvári Viktor(K:27'), Szuchy Ádám(33), Szigeti Bence(36, 37, 38)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  BESZEDA Gergő, OLASZ Balázs
Gól:  Losonci Ádám(B:36') / Wesselényi Miksa(4, 13), Bajada Keith(B:5', 34), Löschnig Viktor(K:8'), De Giovanni Zak(K:18', 30)
Figyelmeztetés:  Gunst Dávid(Z:18), Losonci Ádám(S:37) / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZŰCS Ádám, BESZEDA Gergő
Gól:  Bosch Samuel(2, K:25'), Szóga Zsigmond(19, B:22') / Farkas Imre(3, K:18'), Ficzere Zsombor(B:11', K:12')
Figyelmeztetés:  Papp Gergely(Z:16), Hessler Hannes Hermann(Z:29) / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  PETŐVÁRI Balázs, WESSELÉNYI Miksa
Gól:  Balogh András(K:10'), Szűcs Ádám(13), Pintér Gergely(K:17'), Papucsek Péter(18), Kanyó Krisztián(29) / Majer Bence(2, 20, 20, 24), Zsoldos Gábor(B:26')
Figyelmeztetés:  Szűcs Ádám(S:36) / Szuszky Gergő(S:37)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  CZIRJÁK László, WESSELÉNYI Miksa
Gól:  Szuchy Ádám(6), Farkas Imre(16, K:17', 28, K:31', 35), Suba Tamás(K:21', 25), Ujvári Viktor(K:22'), Léber Sebastian(B:23'), Hortobágyi András(26) / Czifra Viktor(12, 14)
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SUBA Tamás, BESZEDA Gergő
Gól:  Bajada Keith(12, 14, B:21', 33), Horváth Attila(K:15'), De Giovanni Zak(18), Wesselényi Miksa(K:31') / Balogh András(22), Szűcs Ádám(24), Kis Hunor(K:40')
Figyelmeztetés:  - / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  CZIFRA Viktor, KEREKES János
Gól:  Langer Bálint(3), Kosárszky Norbert(K:27') / Bosch Samuel(K:1', 10, K:15', K:21', 30), Kozári Benedek(4, K:20', 39), Kovács Norbert(6), Spitz Maximilian(10), Hessler Hannes Hermann(35)
Figyelmeztetés:  - / Bosch Samuel(Z:17)

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  BESZEDA Gergő, SUBA Tamás
Gól:  Kerekes Roland(14), Losonci Ádám(20), Czifra Viktor(40) / Kis Hunor(K:38'), Balogh András(40)
Figyelmeztetés:  Kocsis Levente(Z:10), Czifra Viktor(Z:37) / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  WESSELÉNYI Farkas, SZÓGA Zsigmond
Gól:  Kosárszky Norbert(B:17'), Langer Bálint(24, K:40', 40), Palotai Bálint(36), Majer Bence(39) / Galba Milán(1, 36), Farkas Imre(K:3', K:5', K:12', 14, K:25', K:40'), Ficzere Zsombor(B:13', B:27', 35), Csőgör Martin(18, 20), Szuchy Ádám(23)
Figyelmeztetés:  Kosárszky Norbert(Z:16) / -

Magyar Teremajnokság 2023-2024, NB1, Férfi
Soroksári Sportcsarnok, Budapest, Magyarország
Játékvezetők:  SZŰCS Ádám, CHU Duy Anh
Gól:  Bosch Samuel(2, 16), Kozári Benedek(K:6'), Papp Gergely(9), Szóga Zsigmond(14), Bitay Zsolt(K:34') / Horváth Attila(39)
Figyelmeztetés:  Spitz Maximilian(Z:21), Wesselényi Farkas(S:40) / Brouwer Gigl(Z:17), Wesselényi Miksa(S:40)

Előzmények

2024.02.08.: Az Európa Bajnokságnak ugyan vége, de a hétvégén sem maradunk teremhoki nélkül, hiszen először szombaton kerül sor a női bajnokság második játéknapjának küzdelmeire, majd vasárnap eldől kié lesz a férfi bajnoki cím! Akik élvezték az EB hangulatát azoknak ott a helyük vasárnap is a Soroksári Sportcsarnok ban!

MGYSZ FINAL4 2024

Program

2024.01.29.: 350 találatot hozott az alapszakasz és a 'Soroksáriak' zártak az élen; 116 lőtt góllal. Impozáns teljesítmény, de a java még hátra van és messzemenő következtetéseket aligha érdemes levonni, hisz az elmúlt két teremidényben is a 'piros-feketék' szerezték meg az alapszakasz elsőséget a rájátszásban pedig, az idén sorozatban harmadik bajnoki címére készülő, 'Építőknek' jött ki jobban a lépés. Természetesen a végjátékban ott lesz még a szerb légiósokkal remeklő PHC-SPARTAK és az ' Építők II' -is. Komoly izgalmak várhatók.  A héten azonban minden szem a Terem Európa Bajnokságra és a hazai csapatra szegeződik, mely február 2-án startol a Soroksári Sportcsarnokban. Minden hazai hokirajongót szeretettel várunk. Hajrá Magyarok!! (Majd folytatás február 11-én a FINAL4-al!)

2024.01.23.: Az alapszakasz negyedik játéknapjának, legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóján, parázs csatában ezúttal a piros mezes 'Soroksáriak' győztek; 7-2-es eredménnyel maguk mögé utasítva a címvédő 'Építőket'. Ezzel komoly lépést téve az alapszakasz-győzelem felé. Eredmények a cikkben, folytatás január 28-án vasárnap az Európa Bajnokság előtti utolsó bajnoki hétvégével.

2024.01.16.: Nagy különbségű győzelmek, lépés előnyben a 'PHC-SPARTAK' a rájátszás negyedik kiadó helyéért, Farkas Imre (Soroksári HC)  22 találattal vezeti a góllövőlistát. Eredmények a Férfi NBI harmadik játéknapjáról a cikkben. Folytatás 21-én vasárnap; 'Soroksár-Építők' visszavágóval és 20-án rajtol a Női NBI-is.

2024.01.10.: Nem bírt egymással az 'Építők' és a 'Soroksár' 4-4-es döntetlen született a terembajnokság alapszakaszának 'odavágóján'. Nagy a küzdelem a rájátszást érő 4. helyért. Eredmények a Férfi Bajnokság második játéknapjáról. Folytatás 14-én vasárnap.

2023.12.12.: Mindkét bajnoki címre áhítozó nagy klub magabiztos győzelmekkel kezdte a szezont. A középmezőny már most sűrűnek ígérkezik. Farkas Imre a Soroksáriak meghatározó befejező embere alaposan elhúzott a góllövőlistán; 11 találattal zárja a 2023-as évet. Érdekesség, hogy ennek a gólmennyiségnek a duplájával zsebelte be a gólkirályi trófeát Hessler az Építők HC német kiválósága, aki az idei szezonban is tovább erősíti a ’kék-fehéreket’. További izgalmak várhatóak a januári folytatásban .

2023.12.06.: Megjött a hűvös idő, téli szünetre ment a nagypályás gyeplabda. Megkezdődnek az idei teremhoki küzdelmek. A Magyar Gyeplabda Szakszövetség kiírta a terembajnokságokat. A férfiak mezőnyében hat, csapat verseng majd az NBI-es bajnoki címért.

A férfi mérkőzések a Soroksári Sportcsarnokban lesznek, ahol több éve zajlanak a téli terem játékok. Ezen a helyen szívesen látott, ez a hazánkban méltatlanul mellőzött nagyszerű játék. Az első bajnoki játéknap december 10-én lesz.

Izgalmas bajnoki szezon előtt állunk, mert a tavalyi győztes Építők arra készül, hogy idén sorozatban harmadszorra is megszerezze a bajnoki címet. A Soroksáriak szintén komolyan készülnek, hogy visszaszerezzék a két éve nélkülözött elsőséget. Természetesen ehhez a többi csapatnak is lesz hozzáfűzni valója és erre komoly befolyása. Nagy küzdelmek előtt állunk, és a korábbi évekhez hasonlóan számíthatunk meglepetésekre is. A teremedzéseket már megkezdték a csapatok és átálltak a terem technikákra. Nagy a készülődés mert komoly a tét és további izgalmak is várnak még a hazai játékosokra.

Az idei terembajnoki sorozat azért is különleges mert jövő év februárjában Szakszövetségünk, a 100 éves fennállásnak megünnepléséhez kapcsolódó eseménysorozat keretében, B-Csoportos Férfi, Európa Bajnokságot rendez, ennek a rendezési jogát az Európai Kontinentális Szövetség (EuroHockey) szintén szervezetünk 100. születésnapja alkalmából ítélte nekünk. Válogatottunk törekszik minéljobb eredményt elérni a tornán. Egy színvonalas erős bajnokság pedig jó felkészülést jelent az EB-re.

A bajnokságokkal és természetesen az EB-vel kapcsolatban is minden információ és az eredmények elérhetők honlapunkról , illetve minden érdeklődőt és hokirajongót várunk a helyszínen.