A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Ferrara-ban az Építők HC - megvan a II. hely
 670
Második helyen végzett az Építők HC a EuroHockey Indoor Club Challenge I 2024-es férfi tornáján! Ezzel pedig egy osztályt feljebb lépve, rég nem látott magasságba emelte a hazai Szakszövetség teremkvótáját. Hatalmas gratuláció a csapatnak és a stábnak! "Szép volt Kékek!"

Tudósítások, eredmények és edzői nyilatkozatok az Építők HC WEB és Facebook   oldalain, valamint a torna hivatalos oldalán .

 

A tornán Szalay Balázs és Major Márk nemzetközi játékvezetőink vettek részt.

Előzmények

2024.02.15.: Február 16. és 18. között az olaszországi Ferrara-ba látogat az Építők HC, hogy részt vegyen a EuroHockey Indoor Club Challenge I 2024-es férfi tornáján. Az egész bajnokságban remekül szereplő alakulat most egy jó eredménnyel feledtetné a hajszálnyival elveszített terem döntőt, Darek Markiewicz vezetőedző szerint a feljutás és a Trophy-ba kerülés sem elképzelhetetlen, mely hatalmas eredmény lenne a klub és a magyar hokisport számára. Mi szurkolni fogunk és követjük az eseményeket! " Hajrá Kék!" Sok sikert kívánunk!

A torna hivatalos oldalán követhetők az eredmények és az ellenfelek, továbbá tudósítások várhatók az Építők HC WEB és Facebook oldalain.