A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Őszi Utánpótlás Workshopok
 753
23 fiatal játékos vett részt az első, őszi utánpótlás workshopon, szeptember 9-én, szombaton, ami pont ugyanannyi, mint az első alkalommal júniusban. Ez rendkívül pozitív tendencia, az pedig még inkább, hogy több tehetséges visszatérő is feltűnt. Ezúttal 21 fiú és 2 lány volt az edzésen.

Kérünk minden klubvezetőt, hogy már idejekorán jelezze a csapatában lévő érintett játékosoknak, hogy október 7-én lesz a következő alkalom.

Október 15-én pedig Szlovéniában lesz játéklehetőség; két mérkőzés a helyiek ellen. Ez egész napos program, 11:00 és 15:30 a mérkőzések időpontja. A workshopon részvevő fiú játékosokból áll majd össze az utazó csapat. Szeretnénk felmérni kik azok, akik el tudnak és el szeretnének jönni erre az eseményre, ezért kérjük a segítségeteket, hogy küldjetek egy játékoslistát, azokról, akik a csapattokból jelentkeznek szeptember 24-ig. A létszám függvényében eldöntjük, hogy szükséges-e szűkíteni és kijelölni utazó csapatot, vagy megoldható, hogy minden érintett jelentkező részt vegyen.


Illetve szeretnénk továbbra is kérni, hogy bíztassátok az edzőket is a klubokban, hogy jöjjenek és segítsenek az utánpótlás edzések megtartásában, A nagyobb edzői részvétel a játékosok érdeke, akik nagyobb figyelmet tudnak kapni, ha több edző foglalkozik velük.


Köszönettel,


Álló Marcell - Férfi Szövetségi Kapitány - UP Workshop Koordinátor