A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Életmű díj
 265
A terembajnokság eredményhirdetésének és centenáriumi megemlékezéseink keretében Zsoldos András a Szakszövetség Elnöke ÉLETMŰ DÍJAT adott át a Magyar Hokisport és az Építők HC élő legendájának és ikonjának Puskás Györgynek !

 

Puskás György;  Gyufa bácsi a teljesség igénye nélkül; az  Építők HC (1991) alapító (és tiszteletbeli örökös) elnőke, a csapat legendás tagja, sokszoros terem és nagypályás bajnok (20+) és magyar válogatott (150+), később válogatott szövetségi kapitány, évtizedekig a Magyar Gyeplabda Szövetség főtitkára, később az Építők Sport Club (1922) elnöke. Kevesen tudják, de a jelenleg is használatban lévő Szakszövetségi logó terveit is neki köszönhetjük. Gratulálunk ehhez az igazán lenyűgöző és tartalmas életműhöz!

A Magyar Gyeplabda Szakszövetség Elnöksége

Néhány gondolat a köszönőbeszédből: "Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ezért a sportágért valamit is tettek az elmúlt 100 év alatt, azoknak a megszállottaknak és családtagjaiknak, akik a mindenkori ellenszéllel dacolva tartották és tartják a hokit a mai napig Magyarországon."

Puskás Szaffi - táncos gratulál nagyapjának.

Gyermekeivel és unokáival.

Az Építők HC Szenior játékosaival.

Forrás.    +Forrás.