A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Pályázat
 248
2023. november 13-án a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt. Pályázati felhívást tett közzé a Magyar Honvédség 2. Sportszázadába történő felvételhez.

A pályázatra minden 18. életévét betöltött sportoló jelentkezését várjuk, aki a tárgyévben és az elmúlt két évben sportága hazai bajnokságán érmet szerzett. A 2017-ben újjáalakult Sportszázad a jelentkezők számára kettős életpályát biztosít: a versenysport mellett lehetőséget ad arra, hogy megalapozzák a sport utáni életüket is. A Sportszázadban a legjobb magyar sportolóknak lehetőségük van arra, hogy nemcsak a pályán, hanem a Magyar Honvédség keretei között is szolgálják hazájukat. A Sportszázad az egész országban jelen van, így a sportolók a csatlakozás után is az eddig megszokott lakóhelyükön és egyesületükben folytathatják sportpályafutásukat.

A 2. Sportszázad sikeres felvételi eljárásának lebonyolítása érdekében 2023. november 22-én 10.00-tól Microsoft Teams-en keresztül felvételi tájékoztató megtartására kerül sor.

A felvételi tájékoztatóra az alábbi linken lehet csatlakozni. Kérjük, hogy sportszervezetenként maximum 1 fő csatlakozzon, mert az értekezleten 100 fő tud részt venni: Teams Link:

 

A Sportszázad 2 pályázati felhívás az alábbi linken érhető el.

Pályázni 2023. november 30-ig lehet.