A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

KO16 Barcelona 2023
 776
Megvan a négy továbbjutó; angol, spanyol, belga és holland csapatok jutottak a legjobb 8 közé!

Az angol Old Georgians HC , a spanyol Real Club de Polo de Barcelona , a belga Royal Léopold Club és a holland SV Kampong jutottak a lagjobb 8 közé, ahol a holland Pinoké , a belga La Gantoise HC , a spanyol Club de Campo Villa de Madrid és a német   Rot-Weiss Köln várja őket.

A hamburgi Harvestehuder THC csapata, soraiban Losonci Fülöppel egy verseéggel és egy győzelemmel zárta a tornát, a későbbi továbjutó Royal Léopold-tól szenveddek 1-0-ás vereséget, majd a svájci HC Rotweiss Wettingen-t győzték le 4-1 arányban.

Előzmények

2023.10.05.: Már csak egyet kell aludni és pénteken Barcelonában kezdődik az EHL 16 csapatos elődöntője. A 4 legjobb jut tovább a jövő évi 8-as elődöntőbe, ahol a négy jelenleg legmagasabban rangsorolt európai klubbal csapnak majd össze. 16 klub 11 országból (ír, francia, holland, svájci, német, angol, osztrák, belga, spanyol, skót, cseh) érkezik Barcelonába, köztük a hamburgi Harvestehuder THC sorai közt természetesen Losonci Fülöppel . A mérkőzések előfizetéssel láthatók lesznek a EuroHockeyTV felületén.

Az EHL weboldala