A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Új Arculat, Új Elnök, Elrajtolt az Európa Bajnokság
 278

Mozgalmasan telt a hétvége Düsseldorfban és Mönchengladbach-ban; Teljes arculatváltás az Európai Szövetségnél, új elnököt választott a testület és 18-án pénteken nagyszabású nyitóünnepséggel kezdetét vette az Európa Bajnokság.

Viszlát EHF „szervusz” EuroHockey , teljes arculatváltást jelentett be az Európai Hokiszövetség múlt hétvégi, 35. Általános Közgyűlésén, melyet két helyszínen Düsseldorfban és Mönchengladbach-ban rendeztek. Mostantól a kontinentális szövetség hivatalos márkaneve a EuroHockey -lesz.

Új elnököt is választott a testület a spanyol Marcos Hofmann személyében, munkájához sok sikert kívánunk. Elődje Marijke Fleuren rendkívül sikeres 12 évet tudhat maga mögött, őt az örökös tiszteletbeli elnöki pozícióval tüntette ki a szervezet. A "EuroHockey" új pénzügyi vezetője a belga Levi van Havere lesz az új elnökségi tagok pedig; a holland Cathelijne Rockall, a francia szövetség jelölésében, a portugál Bruno Santos és a görög Christos Sideridis.

Marcos Hofmann az Európai Szövetség új elnöke

Némiképp átalakul a szervezet felépítése is és több korábbi kezdeményezés és program, mint például az EHF Szolidaritási Alap pályázat és más képzési pályázatok is, az egyre erősebb és határozottabb karakterrel rendelkező EuroHockey Intézethez kerülnek.

EuroHockey Institute

 

Végül, de nem utolsó sorban pedig 18-án pénteken kezdetét vette a világ egyik legnívósabb kontinens viadala is; a férfi és női szakágban párhuzamosan zajló Európa Bajnokság.

A mérkőzések előfizetéssel élőben követhetők a szintén megújúlt platformmal rendelkező EuroHockeyTV felületén.

 

Az EB hivatlos oldala

 

A fentiekről bővebben az Európai Szövetség  honlapján .