A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Három Nemzet Torna Zágrábban
 1175
Szövetségi kapitányaink kihirdették a kereteket a hétvégi Zágrábi 3 Nemzet Tornára. A férfi és a női torna hivatalos oldalai. A napi tudósítás elérhető!

Utolsó állomásához érkezett sportolóink és szakvezetőink számára a 2022-23-as idény, mégpedig az idén már hagyományosnak mondható, horvát, szerb, és magyar együttműködéssel életre hívott 3-4 nemzet kezdeményezés formájában.

Tavaly a házigazda mögött második helyet szerzett férfi együttesünk, mely most egy lényegesen fiatalabb csapattal és új reményekkel vág majd neki a mérkőzéssorozatnak. Az esemény érdekessége pedig, hogy idén női csapatunk is szerepel és a horvát A, illetve B csapattal találkozik. 2021-óta nem léptek pályára hölgyeink, akkor Pozsonyban találkoztak a szlovák nemzeti 11-el egy őszi tesztmérkőzésen, most pedig egy erősen megújított, megfiatalított kerettel néznek szembe az augusztusi EB-re készülő horvát női válogatottal, míg "fiaink" a házigazda A, és B csapatával, valamint a szerb válogatottal csapnak majd össze.
Az eseményen szerephez jutnak nemzetközi játékvezetőink Major Márk és Szalay Balázs, valamint játékvezető menedzserünk Hermann Tamás is.

Női csapat

 

Markiewicz Veronika, Gyarmati Luca, Fogarasi Anna, Szlonkai Lilla, Barki Dóra, Pocsai Juli, Sütő Cseperke, Orbók Réka, Barki Zsófia, Béres Katalin, Radenhausen Wanda, Szarka-Fekete Réka (CSK), Józan Sára, Bálint Andrea (kapus), Rio Esperanza, Tóth Zsuzsanna, Győrfi Boglárka

Szövetségi Kapitány: Ferenczi Zsolt
Csapatvezető: Zsoldos András
Pályaedző: Pádár Csaba
Videótechnikus: Villangó Veronika

Férfi csapat

 

Szűcs Ádám, Csőgör Martin, Galba Milán, Palotai Bálint, Csőgör Alexián, Szuchy Ádám, Suba Tamás (CSK), Balogh Tamás, Szóga Zsigmond, Balogh András, Papucsek Péter, Szigeti Bence, Hortobágyi, Petővári Balázs (kapus), Pintér Lajos (kapus), Leber Sebastian, Vuleta Gergely, Pádár Csaba

Szövetségi Kapitány: Álló Marcell
Csapatvezető: Bali Krisztina
Videótechnikus: Szuchy Balázs

 

Hivatalos személyek - 3 Nemzet Torna, Zágráb 2023

 

Tudósítás:

1. Nap 2023.06.30.

Felemásra sikerül a kezdés csapatainknak a 3 Nemzet Tornán. Míg férfi válogatottunk magabiztos 7-2-es győzelemmel zárt Szerbia ellen, női csapatunk 7 gólos vereséget szenvedett Horvátország ellen. A férfi csapat góljain Szuchy Ádám és Leber Sebastian osztoztak 4-3 arányban. Holnap horvát ellenféllel találkoznak csapataink.

2. Nap 2023.07.01.

Férfi csapatunk megnyerte második mérkőzését is, így ma a tornagyőzelemért meccselhet a házigazdával. Női csapatunk jól kezdett, vezetett is a horvát A csapat ellen, Radenhausen góljával, azonban csak egy félidő erejèig tudott ellenfél lenni. A vasárnapi visszavágón újra nekivág a kihívásnak fiatal együttesünk.

3. Nap 2023.07.02.

Két remek szoros eredménnyel zártak tegnap válogatottjaink a Zágrábban megrendezett 3 Nemzet Tornán. Női csapatunk 2 góllal maradt alul horvát ellenfelével szemben; kétszer büntetőkornerből sikerült bevenni a házigazdáknak Bálint Andrea hálóját, a helyzetek ellenére betalálnunk sajnos nem sikerült de a csapat jól helytállt. Horvátország Magyarország (2-0). Férfi csapatunk 3-2-re kapott ki szintén horvát ellenfelétől. Sokáig vezettek a házigazdák, de végül Pádár és Szóga góljaival sikerült felzarkózni, szépíteni. Játékvezetőink és bíró menedzserünk is kiváló munkát végzett. Köszönjük a szervezést zágrábi barátainknak találkozunk decemberben a torna terem változatában Budapesten.

NSO Cikk