A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Férfi EuroHockey Indoor Club Challenge I 2023
 816
Negyedik helyen végzett az Építők HC így jövőre is a CI-ben folytathatja. A torna hivatalos oldala

Utolsó mérkőzését a portugál bajnok AD Lousada-val játszotta a csapat és bár a vezetést már a harmadik percben Hannes Heßler révén kiskornerből sikerült megszerezni, a portugálok fordítottak és végig uralták a meccset. Megérdemelten nyertek. Ezzel az Építők HC - két győzelemmel és három vereséggel - a Challenge I csoport negyedik helyén végzett. Heßler végül mindössze két találattal maradt alul a gólkirályi címért folyó küzdelemben. Gratulálunk a csapatnak és a stábnak.

ÉHC 

Friss hírekkel jelentkezünk, amint megérkezik szerkesztőségünkbe az információ, addig is minden érdeklődőnek érdemes lehet követni az Építők HC  Facebook  és weboldalát , valamint a torna hivatlos honlapját.

Előzmények
2023.02.11.: Első szombati találkozóján, bár rendkívül jól kezdett sajnos vereséget szenvedett az Építők a skót bajnokkal szemben 8-4 arányban, hiába vezettünk 2-0-ra is a skótoknak mindig sikerült egy sebességfokozattal feljebb kapcsolni. A játéknap második találkozóján a felsőházi keresztbe játszáson északi szomszédainkkal találkoztunk a szlovák KPH Rača csapatával, ám nagy küzdelemben alulmaradtunk 7-5-re. Szégyenkezésre azonban semmi ok, a csapat nagyot küzd és remekül teljesít. Hessler makacsul tartja első helyét a gólversenyben 11 találattal, továbbá Bosch, Szóga, Kovács és Kozári is ott vannak a góltáblázaton. Nem lesz könnyű menet, holnap a házigazda AD Lousada ellen, de ne feledjük még meg van az esély a 3. helyre is. Edzői nyilatkozatok az Építők oldalán . 'Hajrá Kék!!' 

2023.02.10.: Remekül szerepel eddig bajnokcsapatunk; az első csoportmérkőzésen az ellenfél HK Triglav Predanovci már 3-1-re is vezetett, de a kékeknek sikerült fordítani, így meglett a győzelem 6-3 arányban. A játéknap második mérkőzésén szorosabb küzdelemben sikerült felülmúlni 4-3 arányban a bolgár bajnok FHC Slavia 1921 alakulatát. A német légiósok Hessler és Bosch továbbra is remekelnek a teljes csapattal egyetemben előbbi 7 találatával vezeti a góllövőlistát. Holnap a skót Western Wildcats lesz az ellenfél bizakodunk és szurkolunk a jó szereplésért.

2023.02.09.: Holnap délelőtt szlovén szomszédaink ellen kezdi meg terembajnokunk 'BEK' szereplését Portugáliában. A torna többszörösen is hazai érintettségű, mivel Hermann Tamás EHF edukátorunk játékvezető menedzserként vesz részt az eseményen, Szalay Balázs játékvezetőként, valamint a finn bajnok ABC-Team sorait erősíti Farkas Attila kiváló válogatott játékosunk a 2019-es EB győztes csapat tagja. Minden magyar érintettnek sok sikert kívánunk, 'Hajrá Kék!'