A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Férfi nagypályás BEK 2022
 1304
Nem szerepeltek jól a magyar csapatok a zárónapon. A Challenge I-ben a Soroksári-Olcote HC 1-5-re kikapott a horvát Concordia HC-tól és ezzel csoportjában 7. helyen végzett. A Challenge III-ban az Építők a máltai Qormi Daikin HC-val szemben 1-2-re elvesztette a döntőt és ezzel csoportjában a 3. helyen zárta a tornát.

Előzmények

2022.06.04.: A második játéknapon is vereséget szenvedett a magyar bajnok a Challenge I csoportban: Soroksári-Olcote HC – Coppenhagen HC 0-4. A Challenge III csoportban az Építők HC 3-3-as döntetlent játszott a Mortensrud-Aker SK(NOR) így 7 ponttal, az első helyen zárta a csoportküzdelmeket és bejutott a döntőbe, ahol nagy valószínűséggel a máltai Qormi Daikin HC lesz az ellenfél. Mindeközben a Challange I-ben: Cagliari (ITA) – Soroksári OLCOTE 7-0. A soroksáriak holnap délelőtt a horvát Concodia-val játszanak. Tét a Challenge I csoportban maradás.

2022.06.03.: Az első játéknapon, a Challenge I-ben, a Soroksári – Olcote HC 1-4-re kikapott a walesi Whitchurch HC-tól. A magyar gólt Suba Tamás szerezte kiskornerből. A Challenge III csoportban, az Építők HC 3-2-re legyőzte a norvég Kringsja Sport Klubb csapatát. A kékeknél Wesselényi Márton, Szóga Zsigmond és Kovács Norbert volt eredményes. A soroksáriakra ma újabb nehéz feladat vár, dán Coppenhagen HC. Az Építők HC ma szabadnapos, vasárnap a szintén norvég Mortensrud-Aker SK csapatával játszik.

2022.06.01.: 2022. június 3. és 6. között két csapatunk is indul a BEK-en. A Soroksári HC Koppenhágában, az EuroHockey Challenge I-en, míg az Építők HC a törökországi Kirklareliben, EuroHockey Challenge III-on vendégszerepel. Mindkét csapatunk a B csoportba került. A soroksáriak a dán Coppenhagen, az olasz Cagliari és a walesi Whitchurch ellen lépnek pályára. Az Építőknek két norvég csapat, a Kringsja Sports Klubb és a Mortensrud-Aker SK lesz az ellenfele a csoportküzdelmek során. Mindkét csapatunknak sikeres szereplést kívánunk!