A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Női EuroHockey Indoor Club Challenge II 2022
 708
A házigazda LKS Rogowo elleni 5-1-es vereséget követően nem sikerült a döntőbe jutás, de a csapat így is remekül szerepelt és a HK Triglav Predanovci elleni győzelmet követően 3. helyen zárta a tornát. Gratulálunk, nagyot küzdött a csapat és tisztesen helyt állt. (A tornát a LKS Rogowo (POL) csapat nyerte. veretlenül. a szerk)

 A torna hivatalos weboldala (eredmények)

 Az AHC-s lányok mérkőzései élőben követhetők a EuroHockey TV felületén

A csapat tagjai: Edző: Dariusz Markiewicz, Kapus: Dér-Kisvarga Hajna, Mezőnyjátékosok: Guti Réka, Szomor Gabriella, Kovács Nikolett, Vereczkey-Váczi Erika, Szabó Emese, Ilkei Nóra (CSK), Löschnigné Németh Mónika, Szabó Orsolya”

Előzmények

2022.02.20. Az első mérkőzésen, a szlovén Predanovci ellen nagyon bátran játszott a csapat. A meccs szoros volt, az AHC közel állt a döntetlenhez, az ellenfél csak kiskornerekkel nyert 3-2-re. Az lengyel LKS Rogowo csapata elleni meccsen csak az első részben volt elég erejük a lányoknak. Ekkor hatékonyan hárították az ellenfél támadásait, de a jó védekezés miatt nem maradt elég erő a csapatban kontrázni (csak 9 játékos van kint a tornán) és így 5-0-ás vereség lett a vége. A lányok megfogadták, hogy mindent megtesznek a mai meccsen a szlovén csapat ellen a győzelemért és a döntőbe kerülésért.

2022.02.19. A hétvégén női bajnokcsapatunk - az Amatőr Hockey Club - megkezdi szereplését a EuroHockey Indoor Club Challenge II-es csoportjában Rogowoban, Lengyelországban. A tornán három csapat vállalta a részvételt, a COVID járvány ellenére is: az AHC a lengyel bajnoki 5. helyezett (elnézést a tévedésért. a szerk)  LKS Rogowo, és a szlovén bajnok HK Triglav Predanovci. A csaptok oda-visszavágó alapon kétszer játszanak egymással, majd a csoport első és második helyezettje játszik az első helyért. Sok sikert kívánunk a megmérettetéshez! (Megjegyzés: a lányok edzője és csapatvezetője az a Dariusz Markiewicz, aki az Építők HC férfi csapatával, két héttel ezelőtt, magyar bajnok lett. A szerk.)     

Megjegyzés : Idén férfi klubunk nem vesz részt terem BEK eseményen, mivel az Osloba tervezett Challange II-es tornát az EHF még a tavalyi évben lemondta. A tornán a Soroksári HC szerepelt volna.