A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Magyország – Szlovákia női teremmérkőzés
 814
Izgalmas és szoros mérkőzést játszott női válogatottunk a januárban Pozsonyban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra készülő szlovák válogatottal szemben. Magyarország - Szlovákia 3 - 5.

A Szent László Gimnázium Tornacsarnokában lejátszott találkozón mi szereztük meg a vezetést, végül azonban egy igazán jó iramú mérkőzésen 3-5-arányban alulmaradtunk. Ennek ellenére szégyenkezésre semmi ok! Utoljára 2019-ben találkozott a két csapat és akkor 7-0 arányban győztek a kékek.

 

Sajnos ezúttal is 3 meghatározó játékost nélkülöznünk kellett, akik szereplésükkel bizonyára még szorosabbá és izgalmasabbá tették volna a találkozót, azonban ez az eredmény is büszkeségre adhat okot. Szépen zárta az évet egy erős eredménnyel Női csapatunk.

Gólszerzőink: Ilkei N.(2), Tóth Zs.

Előzmények

2021.12.15. December 18-án, szombaton a Szent László Gimnázium Tornacsarnokában látjuk vendégül, két barátságos mérkőzésre, a szlovák női válogatottat.

A magyar csapatban pályára lépnek:

  • Kapusok : Bálint A., Laukó F.
  • Mezőnyjátékosok : Ilkei N., Szomor G. (CSK), Kovács N., Bakk N., Herberth K., Szalisznyó H., Tóth Zs., Józan S., Gyarmati L., Guti R., Orbók R., Tóth D.
  • Szövetségi kapitány : Ferenczi Zsolt
  • Pályaedző : Pádár Csaba

Kezdés: 12:00

A mérkőzés az érdeklődök számára csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, a szlovák válogatott tagjait és a stábot indulás előtt tesztelik.