A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Feljutást érő bennmaradás
 518
Mint korábban beszámoltunk róla, harmadik helyen végzett a Soroksári-OLCOTE HC csapata a EuroHockey Club Challenge II-es csoportjában Predanovci-ban. Ezzel az eredménnyel a csapat teljesítette a kitűzött célt és megerősítette helyét a rendkívül előkelő Challenge II-es csoportban.

Az Európai Szövetség (EHF) múlt pénteki döntésének értelmében azonban a harmadik helyezett csapatokat is a továbbjutók közé sorolta, így a jelenlegi címvédő jövő júniusban Koppenhágában folytathatja szereplését a Challenge I-es csoportban, olyan előkelő klubok oldalán, mint a walesi Whitchurch HC, vagy az ír Lisnagarvey HC, de említhetnénk a horvát bajnok HK Concordia 1906-ot is. Jó ideje nem szerepelhetett ilyen magas osztályban magyar alakulat. Így bizonyára rendkívül kemény tavasz vár majd a Soroksáriakra, akik jelen pillanatban a bajnokságban is lépéshátrányba kerültek az Építőkkel szemben.

Szakszövetségünk közel katasztrofális pályahelyzetére tekintettel, ez a fejlemény és eredmény óriási siker, egyben közel lehetetlen kihívás is.

Sok sikert kitartást és erőt kívánunk az embert próbáló feladathoz sportolóinknak és sportvezetőinknek!