A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

II. forduló
 101
Két küzdelmes találkozót hozott a női NBI második játéknapja: Szt. László DSE – BKG DSE 2-1 és Amatőr HC – Olcote HC 6-8(!). Józan Sára 6 gólt lőtt. Gratulálunk!

 


2021.09.18. Amatőr HC – Olcote HC 6 - 8

Varga Zoltán Sportpálya
Góllövők
Játékvezetők
Figyelmeztetés :                 

A második összecsapáson az AHC ismét gólgazdag találkozót játszott, ám a 6 találat ezúttal kevés volt a győzelemhez, mivel a fehérben játszó OLCOTE részéről nyolc alkalommal is érkezett válasz. Így alakult ki a vízilabda eredménynek is beillő 8-6-os állás a lefújást követően. Az OLCOTE színeiben Józan Sára, a válogatott fiatal kiválósága egymaga 6 alkalommal is "megrezdítette az ellenfél hálóját". Ezzel a második játékhétvége utána az OHC vezeti a tabellát.

 

 

 

2021.09.18. Szt. László DSE – BKG DSE 2-1

Varga Zoltán Sportpálya
Góllövők
Játékvezetők
Figyelmeztetés :                 

Az első mérkőzésen szoros 1-1-es félidőt követően az SZLG csapata kerekedett felül a Fasoriakon 2-1 arányban.

 

 

2021.09.13. Amatőr HC  - Szt. László DSE 7 - 2

Varga Zoltán Sportpálya
Góllövők
Játékvezetők
Figyelmeztetés :                               

7-2-es győzelemmel kezdett a bajnok AHC alakulata, a járvány miatt egy év kihagyásra kényszerülő Szent László Gimnázium csapata ellen. A zöld-fehérek, a nyitómérkőzésen, ezúttal keresték önmagukat, azonban biztosan számíthatunk még látványos megmozdulásokra, a soraikban több válogatott kerettaggal felálló "kőbányaiaktól".

 

 

2021.09.13. Olcote HC  - BKG DSE  1 - 0

Varga Zoltán Sportpálya
Góllövők
Játékvezetők
Figyelmeztetés :                        

A játéknap második találkozója egy jóval gólszegényebb összecsapást hozott. Böde Blankának (Olcote HC) egyszer sikerült csupán, büntetőből bevennie Bálint Andrea (BKG DSE) kapuját, ez viszont épp elég volt a győzelemhez ezen a vasárnapon. A sárga-kékek több helyzetet és büntetőt kornert is kidolgoztak, azonban az előző szezonhoz hasonlóan továbbra is gondjuk akad a "gólzsák szájának kioldásával”.

 

 

Előzmények

2021.09.13. : Magabiztosan kezdett a bajnok (AHC - Szt. László DSE 7-2), küzdött a kupagyőztes (Olcote HC – BKGDSE 1-0). Elkezdődött a női bajnokság.