A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Női válogatott „összetartás”
 634
Múlt hét szombaton a harmadik etappal folytatódott a női válogatott összetartás sorozata.

Szombaton a harmadik összetartással zárult Női Válogatottunk nyári programja, melyen a fizikai feladatokban az eddigi legjobb teljesítményt nyújtották a lányok, ezzel remekül keretbe foglalva a sorozatot. Folytatás ősszel várható, hasonló formában, amennyiben addig rendeződik kétséges pályahelyzetünk, hiszen mint arról korábban is adtunk hírt; a Kövér Lajos utcai Varga Zoltán Sportpálya szeptemberi bezárásával Szakszövetségünk ismét komoly helyzettel került szembe, hogy új befogadó helyét találjon hányattatott sorsú sportunk számára.

 

Előzmények

2021.07.07. : Újabb OHC-s és SZLG-s kerettagok csatlakoztak és mindenki remek eredménnyel teljesítette a fizikai felmérő feladatokat és jó tempóban sikerült letudni a labdás gyakorlatokat is. Az időjárási feltételek ezúttal kicsit kedvezőbbek voltak, de a most szombaton esedékes harmadik, utolsó turnusra újra extrém meleg vár. Kitartást kívánunk válogatottjainknak és egyúttal gratulálunk a remek teljesítményhez.

2021.06.29. : 2019-óta első alkalommal került sor női válogatott összetartásra, melyet a Szakszövetség három körben tart meg. A kerettagok a hőség ellenére remek edzésmunkát végeztek és jól teljesítettek az erőnléti felmérésen. A bő kerethez 2021-ben három új játékos csatlakozott Rio Esperenza, aki a 2021-es kupában már az SZLG csapatát erősítette, valamint Barki Dóra és Böde Blanka az OHC fiatal kiválóságai. Mindhárman jól szerepeltek és ígéretes, hasznos tagjai lehetnek a jövőben a válogatottnak. A hátralévő két összetartás időpontja július 3. és 10.