A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Úgy tűnik, megtartják az EHF 2020-ról idénre halasztott U18-as eseményeit
 456
Az Európai Szövetség (EHF) hosszas mérlegelés, valamint a házigazdákkal történt alapos egyeztetést követően úgy döntött, hogy jelen állás szerint folytatja az előző évről elhalasztott, U18-as események előkészítését. A tornák a halasztása végett, ahogy arról korábban is beszámoltunk, a korhatárt U19-re emelete az EHF.

Marijke Fleuren elnökasszony így nyilatkozott: "Úgy hisszük fiatal sportolóink már így is sokat veszítettek, akár a saját személyes életük vonatkozásában is a koronavírus járvány miatt hozott korlátozások következtében, ezért megkettőzött erővel dolgozunk annak érdekében, hogy lehetővé tegyük számukra a részvételt a szóban forgó eseményeken. Tisztában vagyunk vele, hogy a folyamatos halasztással és változtatásokkal több tagországunknak is kellemetlenséget, csalódást okoztunk, azonban látjuk azt is, hogy továbbra is többen elkötelezettek a részvétel mellett. Így megyünk tovább előre; Valencia, Zürich, Bécs és Zágráb. A valenciai és a zágrábi események rövidebbek lesznek a visszalépések miatt. Szeretnénk minél több érdekeltet bevonni a szervezésbe; sportolókat, szülőket, nemzeti szövetségeket, annak érdekében, hogy a lebonyolítás gördülékeny legyen, még akkor is, ha ez egy a korábbiaktól eltérő szervezés és eseménysorozat lesz.

Türelmet és megértést kérünk a csapatoktól és a házigazdáktól, abban a tekintetben is, hogy a rendkívüli helyzet miatt nem minden esetben lehet majd biztosítani a semleges játékvezetőket és hivatalos személyeket, azonban igyekszünk mindent megtenni a szervezési oldalról. "

Az EHF Versenybizottságának javaslata értelmében, melyet az elnökség elfogadott 2023-ban, az EuroHockey U18-as nagypályás események az alábbiak szerint alakulnak:

EuroHockey U18 Championship, Fiú és Lány: két 10 csapatos esemény, 2021-ben nem esnek ki azok a csapatok, akik időben visszaléptek. Az utolsó két feljutó résztvevő az első és második helyezettje a 2021-es bécsi és zürichi tornáknak.

Az EuroHockey U18 Championship II, illetve III, Fiú és Lány események új néven EuroHockey U18 Championship II-A & II-B, néven folytatódnak mindkét csoport körülbelül 4-7 résztvevővel, a nevezések függvényében. A csoportokat; II-A & II-B a korábbi verseny helyezéseinek megfelelően töltik fel, a korábban bemutatott a terem rendezvények új csoportbeosztási módszerének megfelelően.

A tervek szerint a korábbi Championship I, II, III, Fiú. Lány rendszer 2025-ben áll vissza.

Megjegyzés: Az idei eseményekkel kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk, a mindenkori kormányzati szabályoknak megfelelően.