A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

További halasztás
 465
Sajnos a jelenlegi súlyos vírushelyzet miatt, az Európai Gyeplabda Szövetség újra kénytelen volt elhalasztani a május végére kitűzött bajnokságokat...

Az Európai Szövetség (EHF) március 20-i elnökségi ülése után úgy határozott, hogy az alábbi 5 esemény nem kerül lejátszásra márciusban és további halasztás következik.

  1. 2021. május 20-23 (ELHALASZTVA) Club Challenge I, Férfi Lipovci, SLO
  2. 2021. május 20-23 (ELHALASZTVA) Club Challenge II, Férfi Predanovci, SLO
  3. 2021. május 21-24 (ELHALASZTVA) Club Challenge III, Férfi Alanya, TUR
  4. 2021. május 20-23 (ELHALASZTVA) Club Challenge II, Női Rakovník, CZE
  5. 2021. május 20-23 (ELHALASZTVA) Club Challenge III, Női Sveti Ivan Zelina, CRO

Az EHF elnöke, Marijke Fleuren elmondta “Képzelhetik mennyire csalódottak vagyunk, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést. Azonban bizonyosak vagyunk bene, hogy a jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé a májusi esemény lebonyolítást. Köszönet illeti tornaigazgatónkat David Voskamp-ot, aki minden klubbal és házigazdával egyeztetve képviselte azok álláspontját, a halasztást illetően, az elnökségi ülésen. Vizsgáljuk annak lehetőségeit, miként lehetne beilleszteni a halasztott eseményeket a 2021-es versenynaptárba. A legvalószínűbb időpont szeptember vége lehet. A továbbiakról megfelelő időben adunk tájékoztatást.

Marijke ekképp összegezte a helyzetet “Köszönjük klubjaink, rendezőink, önkénteseink megértését. Szebb napok eljövetelét várjuk, mindannyiunk számára. Mindaddig vigyázzunk magunkra és kísérjük figyelemmel a WHO iránymutatásait.

Így gyakorlatilag az Euro Hoki Ligán kívül minden az alsóbb és középmezőnyt érintő rendezvény elmarad tavasszal, beleértve a hazai érintettségű C2-es tornát is Szlovéniában.