A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Amatőr Terembajnokság
 843
A hétvégén befejeződött az MGYSZ támogatásával szervezett Amatőr Terembajnokság. Az első helyet a Soroksári Hockey Club csapata szerezte meg a gólkirályi címmel egyetemben, melyet Farkas Imre zsebelt be 15 találattal. Az ezüstérem a "Punjab National Bank Hockey" névre keresztelt vegyes alakulathoz került, ahol egyaránt képviseltették magukat OLCOTE, Építők, SZLG, és a BKGDSE - Fasor női játékosai is. A bronzérmet a Grassalkovich HC csapata szerezte meg. A negyedik helyen az Amatőr HC végzett. Gratulálunk minden női és férfi játékosunknak a részvételhez, és az elért eredményhez. A kezdeményezés sikeres és gördülékeny lebonyolítása, ebben a nehéz időszakban, nagyban hozzájárul sportunk felszínen maradásához, a világjárvány idején.

  1. Soroksári HC
  2. Punjab National Bank HC
  3. Grassalkovich HC
  4. Amatőr HC
Előzmények

2021.01.19.: Vasárnap lezárult az MGYSZ által hiánypótlónak és sportágunkat a felszínen tartónak szánt, Amatőr Terembajnokság első köre. A harmadik játéknapon összecsapott az első, illetve második helyezett Soroksári Hockey Club és a Punjab National Bank Hockey fantázia névre keresztelt vegyes alakulat. A kiélezett és fordulatos találkozón a soroksári csapat kerekedett felül ellenfelén 6-5 arányban. A játéknap második találkozója is szoros eredményt hozott az Amatőr HC és a Grassalkovich HC között. A végeredmény 6-8 a GHC javára. A mérkőzések a mindenkori járványügyi szabályok betartásával, zártkapusan zajlanak. Kérünk ezen szabályok fokozott betartására mindenkit.

2020.12.25.: A Magyar Gyeplabda Szakszövetség – amatőr keretek között – megtartja a 2020-2021-es teremgyeplabda bajnokságot. Az idén 4 csapat vesz részt a bajnokságban: a Grassalkowich HC, a Soroksári HC, az Amatőr HC és a Punjab National Bank HC. A mérkőzések rendhagyó módon 4x10 perces negyedekből állnak és 2 fordulót játszanak le a csapatok. Kérünk mindenkit, hogy a mindenkori járványügyi szabályokat mindenki tartsa be.