A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Védekezzünk, vigyázzunk egymásra, de sportoljunk!
 1151
Október 25-én vasárnap délelőtt pedig az őszi nagypályás szezon záróakkordjaként; a "Védekezzünk, vigyázzunk egymásra, de sportoljunk!" kezdeményezésünk keretében játszott barátságos kampány mérkőzést egymással Női és Szenior válogatottunk. A mérkőzés és a kezdeményezés célja, természetesen a sportértéken felül, annak a kihangsúlyozása, hogy a járványügyi helyzet ellenére is, megfelelő körültekintéssel sportoljunk, erősítsük testünket, lelkünket, ne engedjük közösségeink széthullani. Továbbá szeretnénk ráirányítani a figyelmet, hogy sportunk meglehetősen méltatlan helyzete és a rendkívüli szűkös és szegényes infrastrukturális és financiális helyzetünk ellenére megteszünk mindent a Magyar Gyeplabdasport megmaradásáért ebben a nehéz időszakban is.

Köszönet illeti az elszánt és valóban elhivatott résztvevőket a Női és a Szenior válogatott részéről, valamint az MGYSZ szervezésében érintett tagjait.

2020.10.25 11:00 Női Válogatott - Szenior Válogatott 2 - 4 (0 - 1)

Varga Zoltán Sportpálya
Góllövők : Orbók Réka (2) ill. Hulitza Zoltán(2), Molnár Tibor(1) és Kákonyi Tibor(1)

 

Előzmények

2020.10.17. : A Magyar Gyeplabda Szakszövetség Elnöksége a fenti jelszó jegyében október 25-én vasárnap barátságos mérkőzéseket szervez a Zuglói sportcentrumban. Először 11 órai kezdettel a magyar női válogatott a szenior válogatottal játszik, majd 13 órától az u19-es fiúválogatott - felnőtt férfiválogatott mérkőzésre kerül sor.  

A mérkőzések után, immár maszkokban- melyet a szakszövetség biztosít- közös fotót szeretnénk készíteni. A mérkőzések célja, természetesen a sportértéken felül annak a kihangsúlyozása, hogy a járványügyi helyzet ellenére is, megfelelő körültekintéssel sportoljunk, erősítsük testünket, lelkünket, ne engedjük közösségeink széthullását.

A csapatok szervezését a szövetségi kapitányok intézik. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk.    

Közlemény:

Ezúton szeretnénk a közelmúlt egy kedélyborzoló eseményével - a pályafoglalással - kapcsolatos közleményt kiadni. Október 19-én délelőtt Zsoldos András szakszövetségünk alelnöke Hámori György igazgató úrral megbeszélést kíván folytatni a Zuglói Varga Zoltán sporttelep használatainak feltételeiről (időpontfoglalások, öltözőhasználat, eredményjelző tábla használatának újbóli engedélyezése...)

© 2004 - 2022 Magyar Gyeplabda Szakszövetség