A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Az Európai Gyeplabda Szövetség (EHF) Tájékoztatása
 719
Az Európai Gyeplabda Szövetség, vezető testületei március 21-én videokonferencián keresztül hosszasan üléseztek, Walter Kapounek versenybizottsági elnök és David Voskamp tornaigazgató vezetésével, hogy döntést hozzanak a soron következő események sorsáról. A testületek arról állapodtak meg, hogy a húsvétra tervezett Női Club Trophy, valamint a pünkösdre tervezett összes további EuroHockey Klub eseményt törlik, a folyamatban lévő járványügyi helyzet miatt.

Az Európai Szövetség elnöke, Marijke Fleuren így nyilatkozott: "Mi, az (EHF vezetése) rendkívül csalódottak vagyunk és együtt érzünk minden játékossal, edzővel, hivatalos személlyel, játékvezetővel, szurkolóval, önkéntessel, miután meg kellett hoznunk ezt a döntést, miszerint az EuroHockey Club Trophy és Challange eseményeket töröltük 2020-ra.

A fenti események, melyek mindig az év e szakaszára esnek és klubcsapatainkat helyezik a középpontba, a gyeplabda ünnepét jelentik számomra.

El akartuk kerülni, hogy mindenkinek személyesen kelljen döntést hozni. Olyan megoldást kellett választanunk, mellyel valamilyen formában tovább tudunk lépni, vagy törölnünk kellett a mérkőzéseket, mindenki jól fel fogott érdekében.

A teljes Európai Gyeplabda Családnak a legjobbakat kívánom és tudom, hogy mikor újra indítjuk az Európai gyeplabdázást, csak annál boldogabbak leszünk, hogy viszont láthatjuk egymást, csapattársainkat, barátainkat és családjainkat
.”

Megjegyzések:

  • Rangsor - a fentiek hatása a ranglistákra további egyeztetések tárgyát képezi az EHF-ben, melyről a kellő időben tájékoztatjuk a Nemzeti Szövetségeket.
  • Az EHL Final8 egyelőre továbbra is felfüggesztés alatt van és az ezzel kapcsolatos lehetőségeket a vezetőség rövidesen megtárgyalja.