A keresés a cikk rovatnevében, címében, szerzőjének nevében, az absztraktjátban és a szövegében történik.

Diákolimpia 2020
 1193
"Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) vezetésének döntése értelmében – összhangban a Kormány mai napon bejelentett intézkedéseivel – a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® versenyrendszere a mai naptól 2020. április 15-ig felfüggesztésre kerül, amellyel egy időben a csatolt közleményt tesszük közzé.A közlemény alapján kérem Önöket, hogy az április 15-ig megrendezésre kerülő Diákolimpia® versenyeket halasszák el. Amennyiben a versenyek átszervezése nem megoldható, kérem, feltétlenül jelezzék azt az alábbi elérhetőségeimen.Továbbá tájékoztatom Önöket, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejlemények és információk folyamatos feldolgozása mentén a későbbiekben is adunk tájékoztatást az MDSZ saját rendezésű Diákolimpia® versenyek felfüggesztésének visszavonásáról, vagy esetleges meghosszabbításáról.Kérjük, hogy a fentiekről haladéktalanul tájékoztassak a Diákolimpia® versenyeket rendező szervezeteket, személyeket.Együttműködésüket és megértésüket köszönjük! Diákolimpia® és Iskolai Sport Osztály"


Fiúk: Gerjeni tornacsarnok, 7134 Gerjen Rákóczi Ferenc utca 42

  • 2020. február 14.: II.-III. korcsoport
  • 2020. február 21.: IV. korcsoport
  • 2020. február 28.: V.-VI. korcsoport

Lányok: Budapest Fasori Gimnázium 1071 Budapest Városligeti Fasor 17-21

A lány diákolimpia programja, a rendező Fasori Gimnázium kérésére módosult, Mivel a leány IV. korcsoport létszáma és az induló csapatok száma magas, a IV. korcsoport versenyeit külön rendezik. A III. korcsoport versenyei a V. és VI. korcsoportok versenyivel együtt kerülnek megrendezésre.

  • 2020. március 13.: IV. korcsoport                                                      
  • 2020. március 20.: III.-V.-VI. korcsoport                                            
Előzmények

2020.03.11. Tekintettel a koronavírus-fertőzés veszélyére a 2019/2020 Diákolimpia gyeplabda leány versenyeket szervező Budapest Fasori Evangélikus Gimnázium vezetése úgy döntött, hogy a diákolimpia versenyeire a játékosokon és a csapatvezetőkön kívül senkit sem fognak az iskolába beengedni. Ezért kérjük a szülőket, hozzátartozókat, barátokat, hogy a versenyeket NE látogassák, mert a rendezők az iskolába bejutásukat meg fogják akadályozni.  Kérjük megértésüket!
Zsoldos András
alelnök

A 2020-as Gyeplabda Diákolimpia szervező bizottsága kijelölte az összes korosztály mérkőzésnapjait és helyszíneit. A lány diákolimpia programja, a rendező Fasori Gimnázium kérésére módosult . Részletek a cikkben.

2020.01.17. : 2020-ban is lesz Gyeplabda Diákolimpia! Az eseményt, Budapesten, a Fasori Evangélikus Gimnázium Sportcsarnokában (1071 Budapest Városliget Fasor 17-21) illetve a Gerjenben, az Álalános Iskola Sportcsarnokában (7134 Gerjen Rákóczi Ferenc utca 42) rendezi meg a Magyar Gyeplabda Szakszövetség. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.